kolmapäev, 26. aprill 2017

Lihtsad Villanööbikud: topelt-vants

Nagu nimigi ütleb, on Lihtsad Villanööbikud mänguasjapesakonna lihtsamat sorti esindajad.
Seekord sai testitud erinevaid elevandilõikeid - kaks esindajat valminud kolmest tegelasest leiad allpool - kolmas valvab juba ühe väikese beebi und!
Sinine vants on veidi peenemate jäsemetega ja sutsu väiksem - omades samas aga erinevaid lustakaid detaile - nagu tilluke taskuke (kuhu saab eluks vajalikke asju peita -näiteks poolnäritud küpsist!), tikitud tukk ning suu ja lõbus keeratud lõngast saba.
Täpi-vants on aga selline tõsisemat ning tümpsakamat sorti tegelane - lihtne ning täpiline!

Lihtsatel Villanööbikutel on jalad kõverad väikse tagamõttega - kuna päris mitmed isendid on läinud uude koju just katsikukingina, siis sobivad nad kenasti pea alaspidi jämedamat sorti voodipiirete külge rippuma või vankri käetoele kinnitamiseks. Seda siis kuni ajani, mil põnnid nad oma mängudesse kaasavad!
Villanööbiku lelud võivad alguses katsudes veidi kõvad tunduda - kuid mängimisega muutuvad nad ajapikku pehmemaks. Seda tänu täitmiseks kasutatud naturaalsele lambavillale, mis ajapikku ning usinal kasutamisel kipub tihkemalt ning mugavamalt mänguasja sisse nö. "ära istuma". Kuigi valmistan ka pehmemalt topitud lelusid, aitab tihke täitmine lelusid paremini vormis hoida.

Need Lihtsad Villanööbikud on valmistatud kvaliteetsest 100% puuvillasest Tilda kangast ning täidetud Saaremaise mahetalu lammaste pestud ning kraasitud villaga. Pikkust ligikaudu 21cm.
Silmad on neil joonistatud veekindla kangavärviga ning tikandid tehtud puuvillase tikkimislõngaga.
Vantside käekesed on keha külge kinnitatud nööpide abil - see võimaldab neid ette-taha liigutada ning käte asendit ka fikseerida. Kuigi vantsid on usinad rööbaspuudel ning voodiservadel turnijad, ei ole nad võimelised istuma, seisminegi õnnestub vaid toe najal.


 Mõlemad vantsid on alates maikuu algusest uue pererahva ootel Tartus Roosiaida käsitööpoekeses!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar