teisipäev, 25. aprill 2017

Rebasepoiss RIKS

Rebasepoiss Riks on soliidne ning tragi tegelane, kelle on ka omad krutskid - nagu poistel ikka. Tema kanavargil ei käi.... või kui - siis ainult öösel pimedas ja seljakotiga.
Muidugi meeldib talle ka seltskond ning see, kui keegi tema karvast saba kiidab... Sest mis mõtet on omada sellist kohevat eksemplari, millega tuleb näha riietumisel jupp ekstravaeva, kui keegi sellele tähelepanu ei pööra!

Rebasepoiss on seni valminud rebasepere kõige suurem ning soliidsem liige - ca 57cm pikkusena sobib ta pigem mängukaaslaseks lapsele alates 5. eluaastast või sisustusdetailiks nukuarmastaja kodusse/lastetuppa.

Rebasepoiss Riks jõuab uude koju Villanööbiku käsitöökarbis, mis on valmistatud taaskasutuskartongist ning pakkepaberist ja selle seest leiad Sa alljärgnevad asjad:

- suure rebasepoisi Riks, kes on õmmeldud Tone Finnangeri lõigete põhjal 100% puuvillast Tilda  nukukangast, kõrvade sisu lillelisest puuvillasest Tilda kangast - täidetud tihedalt puhta-kraasitud lambavillaga, mis saadud meie oma väikese Endla mahetalu lammastelt. Rebaseposi silmad on joonistatud veekindla kangavärviga ning pruun nina tikitud puuvillase tikkimislõngaga, tema saba on heegeldatud punasest täissünteetilisest efektlõngast ning blondist DollyMo Brushabel Wool (74%vill, 23% mohäär, 3% nailon) nukujuukselõngast. Kuna mänguloomakese käpad on keha külge kinnitatud nööpidega, on neid võimalik õlast ning puusast ette-taha liigutada. Rebasepoissi saab istuma sättida, seisma on ta võimeline vaid toe najal;

- 100% villasest värviüleminekutega lõngast kootud trakstega püksid, klapilt punaste  taaskasutusnööpidega avatavad, rinnal väike tasku;
- uuest 100% mahepuuvillasest batistist pluus, rohekate lilleliste kantidega ning eest ja varrukaotstest trukkidega avatav;
- Tilda 100% puuvillasest kangast õmmeldud papud, ääristatud soonikuga (95% puuvill, 5% elastaan).
- trakste ning kandesangaga 100% puuvillasest Tilda kangast seljakotike, pealt lukuga avatav - kasutatav kanavarguseks või ka münditaskuna.

Villanööbiku lelude rõivad on pestavad õrna pesuprogrammiga - v.a. villased esemed, mis vajavad õrna käsipesu villapesuvahendiga.



 Rebasepoiss Riks on alates mai algusest müügil Tartu Roosiaida käsitöökaupluses ning e-poes www.roosiait.ee!



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar