kolmapäev, 26. aprill 2017

Lilli ja tema kaks sõpra

Lilli on tegelikult juba ammu valmis. Nii nagu ta kaks sõpragi - kes on hulk aega tagasi juba läinud uutesse kodudesse ning loodetavasti leidnud eest sooja vastuvõtu.


Need kolm hobust on tegelikult hoopis lugu ühest teisest ja palju ammusemast sõprusest. Seda nimelt ajast, mil ma ise olin alles päris pisike. Sellisest sõprusest, mida vaid kaks väikest tüdrukut võivad lapsepõlves koos lakas magades ning puude otsas turnides, sõda mängides või plehku pannud hobuseid taga ajades leida. Mitukümmend aastat võib mööda minna, aga kohtudes on ikka sama kodune ning tuttav tunne, nagu poleks vahepeal midagi niiväga muutunudki - hoolimata sellest, et nüüd on meil mõlemal omad põnnid... kuigi need ei maga enam lakas ja ei aja poole öö ajal mööda küla ärakaranud täkku taga... Ometi on neil tänapäevastel lastelgi vahel vaja lelusid - ja ma tahtsin kohe teha mitu tükki korraga - et oleks, mille hulgast valida. Ja millist lelu siis veel - kui mitte hobust?



Tuleb tunnistada, et mõnes mõttes oli Lilli sellest triost mu lemmik - võib-olla seetõttu ta nõustuski nii kaua mu riiulil rahulikult pikutama.

Lilli on pakitud Villanööbiku karpi, mis on valmistatud taaskasutuskartongist ning pakkepaberist käsitööna ja selle seest leiad Sa alljärgnevad asjad:
- uuest 100% puuvillasest Kona nukukangast ca 34cm pikkune hobune Lilli, kelle keha on täidetud meie mahetalu lammaste puhta kraasitud villaga, nägu joonistatud veekindlate kangavärvidega, lopsakad saba ning lakk on valmistatud täisvillasest lõngast, mänguasja lõige on inspireeritud Evgenya Ambartsumyani leludest,
- uuest Tilda puuvillasest lillelisest kangast pitsi, ilukivi ning sametpaelaga kaunistatud kleit, seljalt kinnitatav trukiga,
- uuest puuvillasest  Tilda kangast kummiga värvliga püksikesed,
- lillast villa/alpaka segulõngast heegeldatud nööritavad papud.
Hobuse rõivad on pestavad õrna pesuprogrammiga - v.a. villased esemed, mis vajavad õrna käsipesu villapesuvahendiga.

Lilli on alates sünnist kuulnud heietusi suurest sõprusest, piimamannerguga metsmaasikal käimisest ning sokkudest, kes jooksuajal möirgavad nagu lõvid (nii lakas magavatele lastele kui ka loo kuulajatele võib selline asi tekitada ajutist hirmukangestust). Lilli ei hellita lootust veeta suve värsketel heintel kellegi kaisus pikutades - mugav voodi või diivan sobib tema maitsele täiesti. Sellest hoolimata on ta omalt poolt valmis panustama kõigi roheliste taimede kasvamisse - seega saab ta endaga kaasa väikese üllatuskingi miniatuurse roosa kastekannu näol!














Lilli ootab oma uut kodu alates mai algusest Tartus Roosiaida kaupluses ning e-poes www.roosiait.ee!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar