kolmapäev, 5. juuli 2017

Igat liiki lihtsaid nööbikuid!

Vahel teen ma täiesti naudinguga ühe posu lihtsaid Nööbikuid... Ja iga kord tõden, et leidub mõni uus või unustatud nipp, mida rakendada. Seekordne sületäis siis sai seesugune:
Tagumises reas veidi suuremat sorti roosades-lillades toonides jänes (koos kõrvadega ca 33cm) ja oliivikarva koer (ca 22cm) ning esireas oliivikarva ning hallides toonides kollaste kottpükstega karuke (ca 20cm) ning roosades toonides hõlmikseelikuga kassike (ca 20cm). Kõik lelud on valmistatud 100% puuvillasest Tilda kangast ning täidetud meie oma Saaremaa südames kasvatatud lammaste puhta valge villaga. Näod on joonistatud veekindla kangavärviga ning tikitud puuvillase tikkimislõngaga.
Lihtsatel Villanööbikutel on nööpidega keha külge kinnitatud käpakesed, mida saab liigutada ette ja taha. Jalad on õmmeldud kehaga ühes tükis ning on kenasti kõverad - seda väikse tagamõttega! - kuna päris mitmed isendid on läinud uude koju just katsikukingina, siis sobivad nad kenasti pea alaspidi jämedamat sorti voodipiirete külge rippuma või vankri käetoele kinnitamiseks. Seda siis kuni ajani, mil põnnid nad oma mängudesse kaasavad või voodisse kaissu võtavad!

Suurt roosat jänest kaunistab kaelas väike puuvillane lipsuke ning tal on lustakas lambavillast nõelvilditud sabatups.


Oliivikarva lontkõrvadega koerakesel on kaelas kollase lõksuga kaelarihmake (hea harjutusvahend lõksude kinni-lahti tegemiseks väikestele ja juba pisut osavamat sorti näppudele!) - tema saba on õmmeldud kangast ning pehmelt villaga täidetud. See on esimene Lihtsate Villanööbikute sarja koerake!



Oliivikarva karuke kannab kaelas rohelist lipsukest ning tal on jalas lihtsad trikookangast kollase-rohelisega kottpüksid (95% puuvill, 5% elastaan).

Roosa kiisukese kaelas on kroogitav ilupaelake ning tal on seljas lihtne ääristamata servaga trikookangast seelikuke (95% puuvill 5% elastaan) - kiisutüdrukul on ka pehme DollyMo Brushabel Mohair lõngast heegeldatud karvane ja kammitav sabake.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar